Trentec Team

Trentec Team Oy urakoi ja huoltaa rakennusautomaatiojärjestelmiä. Tuotevalikoimaan kuuluu monipuolisesti joustavilla ja kiinteillä pistemäärillä varustettuja alakeskuksia, erilaisilla sovellusmalleilla toteutettuja valvontaohjelmistoja sekä oheislaitteita kuten venttiilejä, toimilaitteita, antureita ja taajuusmuuttajia.

Rakennusautomaatiojärjestelmän avulla luodaan tilojen käyttäjille viihtyisät ja turvalliset olosuuhteet sekä optimoidaan energiankulutusta.

”Järjestelmän helppokäyttöisyys ja selkeys on ensisijaisen tärkeää, siksi pyrimme aina räätälöimään järjestelmän siten, että myös asiakkaan näkökulma otetaan huomioon”, projektipäällikkö Jarkko Kuosa kertoo.

Yritys käyttää rakennusautomaatiojärjestelmissä integroituja Trend ohjaus- ja säätöjärjestelmiä, jotka vastaavat nykyaikaisten rakennusten moninaisia vaatimuksia.

”Asiakkaina on niin kaupunkeja kuin yrityksiä. Monipuolisesti kaikki organisaatiot, joilla on kiinteistöissään ilmastointia, lämmitystä ja jäähdytystä.”

Trentec on muiden muassa toteuttanut jäähallien, keskuspuhdistamoiden, panimojen, pankkien, palvelutalojen ja taidemuseoiden rakennusautomaatiojärjestelmiä.

”Rakennusautomaatiota rakennettaessa on tärkeää kiinteistöjen tekninen tuntemus. Se, mihin eri tekijöihin ilmastointi, lämmitys ja jäähdytys vaikuttavat, kun esimerkiksi tehdään jotain muutoksia.”

Asiakashyöty: viihtyisyys, energiankulutuksen optimointi

Erityistä: valvomopalvelu eli etähallintatyökalu talotekniikan vaivattomaan ylläpitoon

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: