Timeless Technology

Timeless Technology toimii palvelevana maahantuojana, joka on erikoistunut automaation, teollisen internetin ja tietoliikenteen sekä mittaustekniikan tuotteisiin. Yritys tarjoaa asiakkailleen myös teknistä konsultointia edustamiensa tuotteiden ja niiden käyttöympäristöihin liittyen.

Timeless Technologyn kasvavana markkinasektorina ovat tuotteet ja ratkaisut, joilla liitetään esimerkiksi tuotantolaitteita, antureita sekä erilaisia ilmaisimia tietoturvallisesti internettiin. Esimerkiksi tuotantolaitteet, joita ohjataan siihen kytketyllä erityisellä tietokoneella, voidaan uudenaikaistaa lisäämällä pieni laitepalvelin tuotantolaitteeseen, jolloin niitä voidaan ohjelmoida ja monitoroida paikallisesti lähiverkon tai internetin kautta. Tällöin ei myöskään tarvita enää tuotantolaitteeseen kytkettyä erillistä tietokonetta. Liitettäessä laitteita internettiin on kuitenkin erittäin tärkeää ottaa huomioon tietoturva, jottei ulkopuoliset pääse luvattomasti kytkeytymään internetin kautta itse laitteeseen.

”Esimerkiksi CNC-sorvi voidaan tuotteidemme avulla liittää tietoturvallisesti verkkoon ja ohjata laitetta vaikka etänä”, Kari Ruhanen kertoo esimerkin.

Yrityksen toiminta-alueena on koko Suomi. Tällä hetkellä avainasiakkaina ovat muiden muassa valmistava teollisuus, järjestelmä integraattorit, IT-sektori ja tietoteknisten palveluiden tuottajat.

”Haluamme osallistua asiakkaidemme projekteihin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jolloin voimme tarjota parhaan teknisen ja kustannustehokkaan kokonaisratkaisun yksittäisestä standardikomponentista aina asiakaskohtaisiin kokonaisjärjestelmiin.”

Asiakashyöty: tietoturvalliset teollisen Internetin ratkaisut yksittäisestä standardikomponentista aina asiakaskohtaisiin kokonaisjärjestelmiin

Erityistä: teollinen Internet (IIoT) ja automatisointi sekä etämonitorointi ja -ohjaus

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: