Suomen Imurikeskus

Suomen Imurikeskus Oy on erikoistunut teollisuusimureiden, keskussiivousjärjestelmien ja pölynpoistojärjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen. Asennus- ja huoltopalvelut täydentävät kattavan palvelutarjonnan.

Yritys palvelee asiakaslähtöisesti toimittamalla laitteet ja järjestelmät ”avaimet käteen” -periaatteella. Oma tuotanto ja luotettava alihankintaverkosto takaavat nopeat toimitusajat ja erikoislaitteiden räätälöinnin.

”Meillä on suomalaisia asiakkaita monipuolisesti eri teollisuudenaloilta. Nykyään meillä on paljon myös asiakkaina bioenergian voimalaitoksia Suomessa ja Euroopassa”, Tapio Alinentalo projekti- ja erikoislaitemyynnistä kertoo.

Oikein suunniteltu järjestelmä tehostaa huomattavasti tuotantolaitoksen toimintaa ja parantaa työympäristön laatua. Nykyaikaisilla laitteilla työtilat saadaan tehokkaasti lähes pölyttömiksi. Suomen Imurikeskuksen laitteistoilla voidaan suodattaa muiden muassa metallirakeita, purua, savukaasuja sekä betoni- ja kivipölyä.

”Keskusimurit voivat lähteä käyntiin vaikkapa puhelinsoitolla. Etähuoltovalvonnan ansiosta, meillä tiedetään, milloin asiakkaan järjestelmä tarvitsee puhdistusta. Kaikki riippuu asiakkaiden toiveista. Panostamme hyvään palveluun ja tuotekehitykseen.”

Asiakashyöty: työturvallisuuden ja työssäviihtyvyyden parantaminen ilmanlaadun avulla

Erityistä: oma tuotemerkki Eurovac, liikuteltavien suurteholaitteistojen vuokarausta, tehtaanmyymälä Kankaanpäässä

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: