Suomen Elteam

Suomen Elteam Oy tarjoaa kaikki sähköalan palvelut suunnittelusta sähköurakointiin ja huoltoon. Yrityksen ydinosaamista ovat rakennusten sähköasennukset, laivasähkötyöt, suunnittelu, teollisuuden asennukset ja huolto sekä sähkötekniset kuntotutkimukset. Edellisten lisäksi yritys on erikoistunut valaistusjärjestelmien ohjelmointiin.

”Sähkösuunnittelun puolella asiakkaamme ovat laidasta laitaan, mukaan mahtuu niin rakennusliikkeitä kuin yksityisiä rakentajia. Valaistusautomaatiossa tilaajina ovat yleensä isännöintiliikkeet sekä kunnat ja muut julkiset organisaatiot”, toimitusjohtaja Vesa Rinnemäki kertoo.

”Markkinointimme toimii viidakkorummun tavoin eli asiakkaat suosittelevat meitä toisilleen.”

Yritys kehittää ja ohjelmoi kiinteistöjen valaistuksia käyttäen DALI-valaistusjärjestelmää. Lisäksi yritys tarjoaa 3D-valaistussuunnittelua, joka tukee DALI-suunnittelua.

”Esimerkiksi sairaaloissa tai autokaupoissa valaistus voidaan ohjelmoida vähentämään tehoa tietyistä tiloista 70 %:iin, mikäli kyseisissä huoneissa ei ole oleskeltu viimeiseen tuntiin. Ja kun on kulunut kaksi tuntia, valot sammuvat kokonaan. Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana.”

Asiakashyöty: energiansäästö, helppokäyttöisyys, ohjattavuus esimerkiksi tablettitietokoneella

Erikoista: ainoa sähköliike Satakunnassa, joka toteuttaa DALI-järjestelmiä

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: