Ins. tsto Rautanen Oy

Insinööritoimisto Rautanen Oy on vuonna 1999 perustettu laitesuunnittelutoimisto. Asiakkaitamme ovat teollisuuden laitevalmistajat ja projektitalot. Suunnittelupalvelumme ovat keskittyneet teollisuuden laite- ja teräsrakennesuunnitteluun sekä suunnitteluautomaattien ohjelmointiin. Henkilökunnan suunnitteluosaamisen lisäksi vahvuutenamme on vahva sitoutuminen jokaiseen projektiin ja sen onnistuneeseen lopputulokseen. Suunnittelijoidemme osaamisen ylläpidämme alan uusimilla ohjelmilla ja kursseilla.

Laitesuunnittelusta meillä on vahva kokemus teollisuuden tuotantolinjojen layout-vaiheesta lopullisiin konepajapiirustuksiin. Teräsrakennesuunnittelun kohteita ovat olleet mm. erilasia siltoja, jalkarakenteita, teräsrunkoisia rakennuksia, huolto- ja hoitotasoja. Suunnitteluautomaatti-ohjelmointia teemme esim. ohutlevyosissa.

Suunnitteluautomaatit

Suunnitteluautomaatiotyökaluilla vähennetään rutiininomaisia työvaiheita suunnitteluprosessissa. Automaattisuunnittelu vähentää olennaisesti rutiineihin kuluvaa työaikaa sekä virheitä. Automaatiotyökalujen edut tulevat erityisesti esille laitteissa, joihin tehdään paljon erilaisia variaatioita. Valmis suunnitteluautomaatti mahdollistaa myös nopeiden tarjouskuvien tai täydellisten kuvasarjojen valmistuksen.

Hoitotasoautomaatti (D.R.W Robot -hoitotasot)

Omaan suunnittelukäyttöön olemme ohjelmoineet SolidWorks/AutomateWorks-ohjelmalla käytettävän hoitotasoautomaatin. Hoitotasoautomaatti rakentaa perushoitotason 3D-mallin nopeasti ja tarvittaessa muokkaus onnistuu normaalein suunnitteluohjelma käskyin. Suurimpana hyötynä olemme pitäneet sitä, kun automaatti tekee hoitotason 3D-mallin niin samalla valmistuu myös hoitotason työpiirustus.

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: