Festum Software Oy

Festum automatisoi yritysten sisäisen sekä ulkoisen tiedonvälityksen ohjemistorobotiikkaa hyödyntäen.

”Ohjelmistorobotti on sovellus, joka toimii kuten ihminen. Robotti toistaa erilaisia tehtäviä eri ohjelmistoissa olemassa olevien käyttöliittymien kautta. Käytännössä se automatisoi ihmisten tekemiä manuaalisia työtehtäviä, kuten tiedon syöttöä, hakua ja yhdistämistä. Robotiikan avulla työn tekeminen muuttuukin asiantuntijapainoitteiseksi koneen hoitaessa rutiinitoiminnot.”, kertoo liiketoimintajohtaja Jorma Messo.

”Työn automatisoinnin lisäksi ohjelmistorobotiikka soveltuu myös erinomaisesti eri järjestelmien välisten integraatioiden toteuttamiseen (myös AI, IoT ja M2M). Eri teknologioiden helppo yhdistäminen robotiikan avulla mahdollistaakin monipuoliset ja kustannustehokkaat toimintoketjut.”, Messo jatkaa.

RPA teknologia on laajasti hyödynnettävissä eri teollisuudenaloilla ja järjestelmissä. Käyttöönotto ei edellytä ohjelmistokoodausta, -kehitystä tai erikoisopintoja, vaan tukee suoraan mm. eri työasemasovelluksia, internet – sivustoja, -portaaleja ja sovellusrajapintoja.

Asiakashyöty: Samat nopeus, laatu ja tehokkuusvaatimukset, joita teollisuusrobotiikka jo noudattaa omissa tuotannoissaan, ratkaistaan ohjelmistorobotiikalla tiedonhallinnassa.

Erityistä:  Projektit toteutetaan tehokkaasti ketteriä työmenetelmiä hyödyntäen.

Lue lisää…

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: